VESO Apotek - Veterinærenes egen netthandel

VESO Apotek - Veterinærenes egen netthandel

For å bli kunde i VESO Apotek sin netthandel må du være veterinær. I netthandelen finner du varer til varmblodige dyr. Etter at man har opprettet bruker i netthandelen, kan man enkelt logge på fra datamaskin, nettbrett eller mobil. VESO Apotek har markedets ledende netthandel med funksjonalitet spesialtilpasset veterinærenes behov.

  • Visning av dine godkjente registreringsfritak og uttak av disse
  • Holdbarhetsvisning
  • Kategorisering av produktene basert på ATC-kode
  • Link til Felleskatalogen for alle registrerte legemidler
  • Informasjonsvideoer for hjelp og inspirasjon
  • Opprettelse av hurtiglister etter klinikkens behov, og bestillingen kan dermed gjennomføres med svært få tastetrykk

Vår netthandel utvikles stadig med nye funksjoner for å gi deg en optimal brukeropplevelse. Bestillinger hos oss gjøres direkte fra PC, nettbrett eller mobil – enten du er hjemme eller ute på farten.

I denne netthandelen finner du varer til varmblodige dyr, for informasjon om produkter til fisk kontakt Kristian Natland (Salgs og markedssjef Fiskehelse).


Registrer deg som bruker på vet.vesoapotek.no

For å bli kunde i VESO Apotek sin netthandel for veterinærer må du være veterinær og ha ett HPR nummer med gyldig rekvisisjonsrett. Ønsker du å registrere deg som bruker i vår netthandel må du fylle ut skjemaet under ved å klikke på "Logg inn med HelseID". For å fylle ut skjemaet må du logge inn med en elektronisk ID (som f.eks. BankID) for å bekrefte din identitet og siden vil da i tillegg hente opp ditt personlige HPR-nummer gjennom en tjeneste levert av HelseID. Resten av informasjonen fyller du ut selv.
Vi vil behandle din søknad så raskt som mulig (normalt sett i løpet av 1-2 virkedager) og sende deg en e-post med innloggingsopplysninger når tilgangen til netthandelen er aktiv.
Hvis du har noen spørsmål eller problemer må du gjerne kontakte oss på 22 96 11 00.